Kestävät

NAUHAVAIHTOEHDOT

Käytössäni on useita eri värisiä polypropeeni nauhoja, joiden vetolujuus vaihtelee 200 - 500 kg. Nauhat ommellaan teollisuuskoneella aina vähintään kahteen kerrokseen. Ompelulankana käytän kolmisäikeistä extravahvaa polyesterlankaa, joka on tarkoitettu lujuutta vaativiin käsitöihin. 

Musta, valkoinen, keltainen, punainen, turkoosi, lila

Vihreä, pinkki ja vaalea lila


Mukavuutta luovat

PEHMUSTEET

Kaulapantoihin voit valita laadukkaan polarfleecepehmusteen useasta värivaihtoehdosta. Tämä fleece on hieman tavallista paksumpi ja kestää kulutusta paremmin. Pehmuste ommellaan aina kahteen kerrokseen ja kiinnitetään nauhaan tukevasti tukiompeleilla. 

Mikäli haluat pantaasi jonkin toisen pehmustemateriaalin, ota yhteyttä!

Musta, valkoinen, harmaa, lila, metsän vihreä, turkoosi, oranssi, punainen, keltainen, fuksia, lime ja maastokuvio (must.valk)

Toinen vaihtoehto fleecen tilalle on erinomaisesti hengittävä ja vettähylkivä softshell. Tämä kangas on helppo puhdistaa eikä koirankarvat tartu siihen niin herkästi. 

Punainen, keltainen, musta ja maastokuvioPitoa lisäävät

GRIP-NAUHAT

Käytössäni on 20mm leveät grip-nauhat materiaaliksi talutushihnoihin ja käsikahvojen lisäpitoon.
Värivaihtoehdot: vihreä, keltainen, lila, musta, turkoosi, oranssi ja harmaa.


Laadukkaat ja varmat

LUKOT

Valitsen tuotteisiin aina varmat lukot jotka kestävät myös vaihtelevissa sääolosuhteissa. Lukkojen murtolujuudet vaihtelevat 235 - 918 kg ja ne ovat usein valmistettu alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä. Nämä materiaalit ovat muun muassa kevyitä ja kestäviä. 

D- ja O-renkaat ovat saumoistaan hitsattuja, joka tuo varusteisiin käyttövarmuutta ja turvallisuutta. Hihnoihin on saatavilla myös alumiininen twistlock joka ei aukea vahingossakaan.


Näyttävät langat

BRODEERAUKSEEN

Brodeerauksiin käytän laadukasta 100% viskoosilankaa, jota löytyy tällähetkellä: 
musta, valkoinen, pinkki, lila, vihreä, punainen, keltainen, oranssi ja turkoosi.


FONTIT

Alla oleva 07 fontti myös mahdollinen!