NAUHAT

Käytössäni on useita eri värisiä polypropeeni (nylon) nauhoja, joiden murtolujuus vaihtelee 200 - 500 kg.
Polyamidi materiaalista valmistettua nauhaa löytyy tällä hetkellä oliivinvihreänä ja mustana. Murtolujuus näillä 1472 - 1985kg.

Nauhat ommellaan teollisuuskoneella aina vähintään kahteen kerrokseen. Ompelulankana käytän kolmisäikeistä extravahvaa polyamidilankaa, joka ei homehdu, kestää kulutusta ja on luja.


Polyamidi-nauhat

Polyamidi on erittäin kestävä, helppohoitoinen ja ulkonäöltään tyylikäs nauha. Tätä materiaalia käytetään muun muassa autojen turvavöissä, sillä se on kevyttä, äärimmäisen kestävää ja likaahylkivää.
Suosittelen materiaalia kaikkiin suurta kulutusta vaativiin tuotteisiin. 

Multicam Original: 50 mm Multicam musta: 40 ja 50 mm Musta: 40 ja 50 mm Oliivi: 40 ja 50 mm Kojootti: 40 ja 50 mm


Polypropeeni-nauhat

Polypropeeni, puhekielessä tutummin nylon, on paljon kaulapannoissa käytetty materiaali. Se on lujaa, ulkonäöltään ryhdikästä ja sitä löytyy useissa eri väreissä. Nauhoissani murtolujuudet vaihtelevat leveydestä riippuen 200-500kg.

Suosittelen materiaalia mm. pistolukkopantoihin. Kovassa käytössä polypropeeni alkaa näyttämään kuluneelta huomattavasti polyamidia nopeammin.  PK-pantojen kuristusosaan suosittelen polyamidi nauhaa, joka kestää kulutusta liikkuvassa osassa paremmin kuin nylon. 

Musta 25 mm, valkoinen 40 mm, keltainen 40 mm, punainen 40 mm, turkoosi 40 mm, lila 40 mm


Grip-nauha

Käytössäni on 20mm leveät grip-nauhat materiaaliksi talutushihnoihin ja käsikahvojen lisäpitoon.

Grip-nauhan murtolujuus on 400 kg. 


Värivaihtoehdot: 

keltainen, lila, musta, oranssi, neonpink (kuvaa kirkkaampi), punainen, sininen, turkoosi, viininpunainen (kuvaa tummempi) ja harmaa. 

SAATAVILLA MYÖS SUOMALAISTA SOFTGRIPPIÄ MUSTANA JA KELTAISENA!