SALMIAKKITASSU 

KAHVAPANNAT

Luotettavaa ja laadukasta kotimaista käsityötä, joka kestää kovaakin käyttöä."

Salmiakkitassu-kahvapanta on kehitetty niin arkeen kuin harrastuksiin. Kahvamallin suunnittelussa ja toteutuksessa on otettu ensisijaisesti huomioon käyttömukavuus, turvallisuus ja laatu. Kahva on erittäin tukeva ja se säilyttää hyvin muotonsa. 

Kahvapanta luo turvallisuutta ja helpottaa koiran hallintaa yllättävissäkin tilanteissa. 

Asiakaspalautteita

Kahvapanta on ollu paras panta tähän mennessä mitä meillä on ollu. Turvallinen, leveydenkin ansiosta ergonominen, kestävä sekä älyttömän upean näkönenkin vielä! Kahva on jämäkkä josta saa helposti hallittua koiraa. Meillä tän pannan myötä päästiin kuonopannasta eroon. Tällä pannalla saan itse turvallisuuden tunteen ja tiedän että saan hallittua koiran. Rakastan! 

Suvi Suonpää


Olin kuullut paljon kehuja Salmiakkitassun kahvapannoista, mutta silti yllätyin oman saadessani. Kuinka laadukas ja kätevä se onkaan! Materiaalit ovat laadukkaita ja sen lisäksi pannan yksityiskohtia on mietitty tarkasti. Kahva on jämäkkä, joten siitä saa hyvin kiinni. Kahvan sisäpinnan grippi lisää hyvin pitoa ja innokastakin koiraa on helppo pitää kahvasta kiinni myös hanskat kädessä. Ei tarvitse pelätä, että ote lipsuu. Pannan lukkomekanismi on helppokäyttöinen, hyvän näköinen ja turvallinen. Isona plussana Salmiakkitassulla otetaan huomioon omat toiveet ja tehdään juuri sellainen versio, mikä sopii sinulle parhaiten! Ei voi kuin suositella! 

Linda


Kahva on jämäkkä ja pitää muotonsa, mutta panta on Cobra lukosta ja kahvasta huolimatta yllättävän kevyt! Yleisilmeeltään tosi kaunis panta, mutta ennenkaikkea se on kuitenkin arjen tilanteissa kätevä. Kahvasta kuljettaen koira on helppo pitää lähellä ahtaissa paikoissa, eikä tule kyllä tunnetta, että pettääkö välineet!

Materialismionnellisuus