sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Auringonpaistetta ja Nose Workia


Keli on suosinut meitä viikonloppuna. Minulla oli suunnitelmissa viettää viikonloppua nenä kiinni kirjoissa ja tehdä rästissä olevat tentit alta pois, mutta lauantai aamuna kurkistus ikkunasta muutti mieleni. Niin ihana keväinen auringonpaiste ja viesti kännykkään, että tilaamani videokamera oli saapunut. Eipä aikaakaan kun olin juossut postin kautta ja kiirehdin nuoremman kanssa treenaamaan mahtavaan kevätilmaan.Rokin kanssa höntsäiltiin vähän seuraamista ja lelun luovuttamista. Poika käy kyllä leluista niin kuumana ettei paljon innostusta tarvita. Miltein paras kun olen vain narun jatkeena ja annan pojan päästellä höyryjään ensin vähän retuuttamalla patukkaa. Kymmenen minuuttia se alkuun aina höyryää ja piippaa jonkin verran, kunnes meno tasoittuu niin, että jotain järkevääkin voi tehdä. Niinpä olen ottanut aina alkulämpimiksi juurikin lelun irroittamista ja vaihtoa toiseen. Tässä saa mukavasti koira ensin riehua vähän lelujen kanssa ja sitten taas irroittaa nätisti. Toimii hyvin junnulle!

Seuraamisessa ollaan siirryttyny nyt suurimmaksi osaksi kainalopalkkaan. Välillä poika meinaa pomppia nähdessään minun laittavan lelun kainaloon, mutta tasoittuu siitä sitten kun saa tehdä hommia. Suorat pätkät menee jo ihan kivasti, mutta käännöksissä pommppaa kun ei vielä hahmota takapään käyttöä. Lisää laatikkojumppaa siis ja erilaisia takapään harjoitteluita.:) 


Illalla innostuin vielä tekemään vähän Nose Work juttuja molempien poikien kanssa. Kamun kanssa aloitin ihan alusta, eli lähdin liikkeelle vain laatikkojen vahvistamisesta ja myöhemmin mukana oli myös haju. On se vaan tuo vanhaherra niin nopea oppimaan, että ilo on sen kanssa työskennellä. Kuvasin molempien poikien suorituksista videonpätkät (mitenniin innoissani uudesta kamerasta?) teille katsottavaksi. 1 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hitsi tuo Nose work vaikuttaa mielenkiintoiselta! Jotkut treenaa sitä kissojenkin kanssa.
Teille olisi muuten Liebster award :)