keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Erittäin hyvä, ellei täydellinen!


Maanantaina koitti se päivä, jolloin korkattiin Vesipelastuksen alokasluokka. Olimme päässeet huimat kaksi kertaa treenaamaan vuoden sisällä ja hukkuvaa emme olleet harjoitelleet vielä kertaakaan. Hieman alkoi epätoivo iskeä kun maanantai päivästä tuuli ja satoi jopa rakeita. Ajattelin ettei ikinä päästäisi tuossa säässä kisaamaan.

Kaikesta huolimatta sää selkeni iltaa kohti ja Sipoonlahdella kisattiin kunnolla. Tuomarina meillä oli Sari Ruponen ja apuohjaajaksemme saimme Kamun kanssa treenikaveri Roosan. Itse apuohjailin Roosan belgiä, joka läpäisi soven miltein täysillä pisteillä. Kamu oli kivassa vireessä ja teki kyllä niin hienot suoritukset! Ainut vaan, että tuulesta johtuen virhepisteitä tuli merkkipaalujen ohituksesta, vaikka koira kuinka yritti kääntyä.

Uinti: 0,56 s                                                  23p
Esineen vienti: 0,45s                                    25p
Veneen nouto: 1,18 min                              24p.
 Hukkuvan pelastaminen: 1,32min            24p. 

 Yhteensä ALO1 96/100p.


Rokin kanssa ollaan hömpötelty kaikkia pentujuttuja. Moikattu sisaruksia ja pyöritty treenikentillä. Poikaa ärsyttää kun eno on niin nopsa liikkeissään, ettei noin pienillä tassuilla pysy vielä perässä. Roki on oppinut paljon rauhoittumaan viime päivinä ja malttia on pojan touhuihin tullut. Ollaan treenattu muun muassa seuraamista, kaukokäskyjä, luoksetuloa ja paikallaoloa. Pientä kehitystä on jo nähtävissä. :)

                                                                                  Kiitos Suville yhteiskuvista!


2 kommenttia:

Aliel kirjoitti...

Vepeily on kyllä mukava harrastus. :) Onnea hienosta tuloksesta!

Ronja kirjoitti...

Kiitos! :-)