lauantai 24. tammikuuta 2015

Toivepostausta ja kysymyksiä


Huomasin tässä yksi kaunis päivä, että olen pitänyt tätä blogia jo syyskuusta 2009, eli yli viisi vuotta. Blogin tarkoituksena on ollut säilyttää kivoja tarinoita, onnistumisia, treenejä, kisoja ja epäonnistumisia - kuten treenipäiväkirjan, mutta sähköisessä muodossa. Samalla olen huomannut valokuvaustaitoni kehittyvän. Nyt hyvät lukijat, pyydän teiltä apua. Kertokaa minulle, miksi luette tätä blogia? Risut ja Ruusut, mutta asiallisesti. :-)

1. Miksi luen tätä blogia?
2. Mikä blogissa on hyvää/huonoa?
3. Suosittelisitko kaverille?
4. Vapaita kysymyksiä.

5. Mistä haluaisit jatkossa lukea?
6. Linkitä oma blogisi.

9 kommenttia:

Ronja kirjoitti...

Ja eikun vain kirjoittelemaan!:)

Unknown kirjoitti...

1. Miksi luen tätä blogia?
Olen valkoinenpaimenkoira Vinhan (Moonscape's Velvet Kiss) omistaja ja olen kiinnostunut muiden harrastavien valkkareiden kuulumisista.
2. Mikä blogissa on hyvää/huonoa?
Hyvää on postaukset aiheista, kaunis ulkoasu, kauniit kuvat
3. Suosittelisitko kaverille?
Kyllä
4&5. Vapaita kysymyksiä.
Kun pystyt, voitko kirjoittaa Kefestä, millaisia ongelmia teillä oli? Vinha vaihtoi kotia omistajasta riippumattomista syistä, eläminen oli sille vaan liian stressaavaa.
6. Linkitä oma blogisi.
http://theorandialspets.blogspot.fi/
http://traumablogi.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

1. Luen blogia, koska pidän valkoisesta paimenkoirasta rotuna aivan suunnatomasti ja olen harkinnut sellaista omankin kattoni alle. Lisäksi hyvät valokuvat ja mielenkiintoiset postaukset ovat saaneet minut jäämään odottamaan innokkaasti lisää.

2. Blogissa hyvää on ehdottomasti valokuvien laatu, postausten sisällöt ja tasapainoinen ulkoasu. Huonoja puolia en juurikaan nyt osaa sanoa, mutta ehkäpä toisinaan enemmän kuvia kaipailisin postausten täytteeksi.

3. Ehdottomasti!

4. Miten päädyit valkoiseenpaimenkoiraan? Miten löysit tiesi koiramaailmaan? Mikä on ollut vaikeinta koiramaailmassa? Milloin olet tuntenut onnistuneesi parhaiten koirasi kanssa? Haitko tarkoituksella yhtä runsaskarvaista valkkaria kuin Kamu vai olisitko toivonut lyhyempiturkkista? Miten päädyit yhteistyöhön Hurtan kanssa?

5. Mikäli blogiarkistosta ei jo löydy, haluaisin kuulla tarinan koirasi takana ja sinusta itsestäsi. Lisäksi treenipostauksia ja valokuvaukseen vinkillisiä postauksia: asetuksista, kuvankäsittelystä, valokuvauskalustosta jne.

6. http://mustantiikerinelamaa.blogspot.fi

Tässäpä näitä vastauksia! :)

Ronja kirjoitti...

Hienoa kiitos! :-)

Ronja kirjoitti...

Kiitos kovasti!

Nimetön kirjoitti...

Mä nyt vastaan kysymyksiin omin sanoim. Olen koiraihminen ja blogisi on selkeä, siksi sitä luen. Ehkä hieman tiheämpää postaustahtia kaipailisin ja enemmän arkisia asioita koirasi kanssa. Aina ei välttämättä tarvitse olla niin tärkeää tai aiheellista postattavaa :)
Ja kysymyksiä... minua kiinnostaisi myös kuulla kefestä lisää. Pidät kuitenkin itse kursseja/koulutuksia ja uskon että koiran hallitsemisessa sinulla ei ole ongelmaa. Siksi ihmettelinkin, miten päädyit nuoresta koirastasi luopumaan. Ihmettelen, miten päädyit ratkaisuusi. (Mutta en tarkoita tätä pahalla!)

Ronja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ronja kirjoitti...

Kiitos kommentista:) Tulen sivuamaan vastauksissani Kefen kohtaloa kyllä, mutta syyt miksi koirasta luovuin, eivät kaikki olleet minusta riippuvaisia, eikä täysin koirastakaan:) Ketään mustamaalaamatta tai kyseenalaistamatta valintoja. Tarkennan vielä, etten omistanut Kefeä, vaan koira oli sijoituksessa.

Roosa kirjoitti...

1. Miksi luen tätä blogia?
- Itsellänikin on valkkari ja on mielenkiintoista seurata mitä muut touhuavat valkoistensa kanssa :)
2. Mikä blogissa on hyvää/huonoa?
- Olen vasta vähän aikaa seuraillut blogia, mutta pidän kovasti blogin hyvistä kuvista sekä mielenkiintoisista teksteistä. Erityisesti pidin tuosta "Koiran fyysinen kunto" tekstistä, aiheesta kun on kovin vähän puhetta.
3. Suosittelisitko kaverille?
- Kyllä! :)
4. Vapaita kysymyksiä.
- Miten päädyit valkkariin ja miten eritoten päädyit valitsemaan Kamun? Vähän samaa, mitä Jonna M. kirjoitti.
- Oletko ajatellut koskaan ottavasi lisää valkoisia, vai onko seuraava hurtta jonkun muun rodun edustaja?
5. Mistä haluaisit jatkossa lukea?
- En tiedä oletko kirjoittanut tästä aikaisemmin, mutta olisi kiva kuulla miten valmistaudut koiran kanssa kokeeseen, mitä ennakkovalmisteluja teet. Ja onko mitään tiettyjä rutiineja kokeisiin :)
6. Linkitä oma blogisi.
- http://rigolonana.blogspot.fi/