perjantai 28. marraskuuta 2014

Racinel Black Label


Meillä aloitettiin tänään uuden ruuan kokeilu - Racinel Black Label (Kana aikuisille koirille)

Racinel Black Label on suomalainen Tanskassa valmistettu koiranruoka, joka on viljaton eikä sisällä keinotekoisia maku- tai väriaineita.Ruoka soveltuu hyvin yliherkille koirille. Kana Adult sisältää ihon ja turkin hyvinvointia edistäviä omega 3 ja 6 rasvahappoja, kylmäpuristettua lohiöljyä sekä lesitiiniä. Optimaalista ruuansulatusta edistävät prebiootit, kuten juurikaskuitu ja sikuriinuliini.

Kamulla on aina ollut todella herkkä vatsa ja stressitekijät näkyvät heti. Kamu söi kolme ja puoli vuotta elämästään raakaruokaa. Kokemukset olivat pääasiassa hyviä (koira kasvoi ja kehittyi tasaisesti, turkki ja hampaat voivat hyvin) mutta minua huolestutti koiran laihuus ja välillä huonosti toimiva maha. Blogissamme kirjoittelinkin kevään 2013 aikaan Kamun mahaongelmista ja tutkimuksista joita siihen liittyen tehtiin. Onneksemme koira oli jokaista soluaan myöten terve, mutta ruuat meni vaihtoon. Siitä saakka ollaan nyt oltu kuivaruualla Kamun kanssa, ensin RC:n erikoisruokavaliolla suolisto tasapainoon ja sen jälkeen RC:n Adultilla. Sponsorointi päätöksen jälkeen päätin lähteä kokeilemaan Kamulle uutta täysin viljatonja Racinel Black Labelia. RC:n ruuan aikaan Kamun ruokailutottumuksissa oli näkynyt selkeitä muutoksia, koira sai lisää painoa ja maha rauhottui. Kuitenkin huomasin sen rapsuttelevan hieman enemmän ja ulosteen määrä kasvoi.

Katsotaan nyt mihin tämä uusi ruoka pystyy. Ensimmäinen syöntikerta oli positiivinen yllätys tälle nirsoilijoiden kuninkaalle. Nappulat olivat pienehköjä ja kosteita, joten ne kelpasivat hyvin. Lisää ruokakuulumisia tulossa pian! 


Lisää http://www.racinel.com/0 kommenttia: