torstai 29. toukokuuta 2014

Menolippu kohti EVL:ää !!!!%&#%&#%!!!Viime sunnuntaina se päivä vihdoin koitti, jota en osannut ede kuvitella! Matka kohti Sotkamon toko kisoja alkoi helteisessä säässä, kisoihin oli ilmottautunut ihan kivasti porukkaa, tuomarina Allan Aula. Kamu kisasi sunnuntaina kolmatta kertaa voittajassa ja viime kisoista olikin vierähtänyt jo melkein vuosi. Mahan pohjassa kierähteli muutaman kerran ennen kehään menoa, sillä treenit olivat olleet aika vähillä viime aikoina  maisemanvaihdoksen tiimoilta. Mutta luotin kuitenkin, että koira osaa pääpiirteittäin liikkeet, ja niinhän se taisi osata. Olin aivan ällikällä lyöty kun Kamu meni ekasta käskystä hienosti ruutuun ja napsahti maahan prikulleen oikeaan paikkaan! Täyden kympinarvoinen liike. Luotto koiraan nousi hetkessä ja sillä draivilla vedettiin loppuun saakka helteestä huolimatta.
Tässäpä tulos: VOI1 293p. Luokkavoitto 1/6 KP ja eikun menolippu EVL:ään!!!

Paikkamakuu: 10
Seuraaminen taluttimetta: 9 1/2
Istuminen seuraamisen yhteydessä: 10
Luoksetulo: 9
Lähettäminen määrätylle paikalle: 10
Hyppynouto:10
Metallinouto: 9 1/2
Tunnistusnouto: 8
Kauko-ohjaus: 7
Kokonaisuusvaikutus: 10

Olin Kamun tuloksesta jo niin fiiliksessä, että meinasin unohtaa, että Kehpatsu menee seuraavaksi kehään. Pikkumustan suorituksen aikana tuli vettä ihan kaatamalla ja lätäköt alkoivat täyttää kentän. Kuitenkin mustis teki sopivalla tahdilla hommia ja mamma sai olla taas ylpeä.

Tuloksella: AVO1 180p. sij.3/9 ja KP

Paikalla makaaminen: 8
Seuraaminen taluttimetta: 10
Maahanmeno seuratessa: 10
Luoksetulo: 6
Noutaminen: 10
Kauko-ohjaus: 10
Estehyppy: 9
Kokonaisvaikutus: 10

En voi muuta sano kuin, että mulla vaan on ihana parhaat harrastus kaverit! Elokuussa olisi tavoitus korkata Kamun kanssa EVL ja Kehpatsulla VOIVOI :D Katsotaan saadaanko liikkeet kuntoon ja pikkumustille TK2:nen ennen sitä;)2 kommenttia:

wiiwi kirjoitti...

Paljon onnea tuloksista! Taitavia ja komeita koiria sinulla! :) :)

Ronja kirjoitti...

Kiitos valtavasti:>