tiistai 7. toukokuuta 2013

Vapun tienoilla hakuiltiin

Minulla oli vappuviikko lomaa valmennuskurssilta, joten Kehvelin kanssa palattiin kotinurkille. Voi sitä ilon määrää kun herra tapasi Kamun jälleen. Kefe oli taas oma pirteä itsensä ja tottistreenit sujui jopa paremmin kuin ennen Kuopion reissua. Näkyy tekevän hyvää nuorelle miehelle vähän ottaa välimatkaa isoveikkaan välillä. Koko viikko meni ulkoillessa koirien kanssa ja vähän treenatessakin.

Vapun aatonaattona oli tämän kevään ensimmäiset hakutreenit. Kefe treenasi viestiä vähän viime syksynä, mutta haku olikin aivan uusi laji. Vähän minulla oli ennakkoluuloja pojan suhteen, koska sitä mörköilyä on ollut ilmassa, että liekkö se edes menee tuntemattomien ihmisten luo yksin keskellä metsää? Ihmekseni koira toimi kuin unelma. JA SE JUOKSI KOVAA! Olen aina luullut, että Kamu on tykki metsässä, mutta kyllä meni belgi kuin rasvattusalama ukkojen perässä. Kefelle tehtiin helpot harjoitukset siten, että ukkoja löytyi metsästä noin 30m päästä keskilinjalta ja hirmuiset nakkibileet sen kunniaksi kun koira hoksasi sännätä katsomaan mitä ne ihmiset siellä pusikossa istuu? :D Kefestä homma oli aivan helppoa, senkusta vaan juoksi täysiä mamman osoittamaan suuntaan. Ensikerralla voi laittaa jo vähän haastetta peliin.

Kamulle tehtiin vain ilmaisutreeniä, koska vaihdoin ilmaisutavan. Poika hoksasi aika hyvin haukkua jopa ilman apukäskyä. Eli todella onnistuneet treenit näin kauden avajaisiksi. Ensi viikko menee vielä Kehven kanssa Kuopiota ihmetellessä ja sitten alkaa loppupinnistys ennen Nurmeksen toko-koetta. :)

P.s Ilmoitin Kehpalon 8.6 Agivalmennukseen, saas nähdä mitä siitä tulee:D Ja 31.8.2013 olis BH koe kotikonnuilla... Olenkohan mä vähän turhan kiireinen?0 kommenttia: