tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kehvelin treenilöitä

Päivitykset treenikuulumisista on jäänyt vähälle. Mutta yriteään tehdä tässä pientä yhteenvetoa ja parantaa tapoja tulevaisuudesa. Kefen kanssa ollaan käyty nyt pari kertaa näyttelytreenissä ja poika on näyttänyt kehittymisen merkkejä: kulkee nätisti hihnassa, ei hämmästele niin paljon enää vieraita ja seisoo oikein mallikkaasti! Olenkin tässä katsellut pojulle jo Sotkamun ryhmänäyttelyä, jossa belgit tuomaroi Marianne Holm. Saas nähdä uskallanko ilmoittaa, haluan olla täysin varma, että koira on saanut kokemusta siihen mennessä tarpeeksi, käsittelyä ja häiri tekijöitä siis lisää!

Sitten meidän toko puoleen. Hiukka alkaa jännittää päästäänkö me tavoitteeseen, nimittäin 26.5 Nurmeksen kotikisoihin. Alokasluokan liikkeitä ollaan treenattu Kefen kanssa jonkin verran ja oikein pätevä palveluskoiran alku herra on, mutta hieman hirvittaa jaksaako se vielä toukokuussa keskittyä koko suorituksen ajan. Noh, koiran ehdoilla mennään!

Kamun kanssa voittajaluokan liikkeista puuttu edelleen ruudun varmuus, tunnistusnouto ja kaukot. Niitä ei millään ennätetä saada kuntoon ennen toukokuuta, joten ehkä koularia jahtaamme kisakokemuksen vuoksi. Tuo koulu kun hieman haittaa harrastustoimintaa!

Alla muutama Kehpatsun ja Kamuttimen treenikuva <3 br="">0 kommenttia: