perjantai 25. helmikuuta 2011

Koiravahtina ja tottistreeniä

Oltiin Kamun kanssa Hirvivaarassa koiravahtina Anun ollessa kisamatkalla viimeviikonloppuna. Olimme siis yönseudun yli vahtimassa viittä terrieriä ja kuutta huskya kirpakassa pakkaskelissä. Päivät menivät rattoisasti koiria juoksuttaessa, ajaessa ja telkkua tuijotellessa. Lauantaina Kamu pääsi myös ensimmäistä kertaa kuuden koiran valjakkoon ja voi miten hienosti kaikki sujuikaan. Kamun pariksi laitoin miltein samanikäisen Astrid penskan, joka toimi loistavasti ja rauhallisesti Kamun kanssa. Keli oli mitä kaunen, mutta pakkasta oli sen verran, että oli hyvä pistää lämmintä päälle! Koirat juoksivat innoissaan Kamu mukaan lukien, lenkin pituudeksi tuli alkuun noin kolme kilometriä. Hienosti Kamu jaksoi juosta, menoa oli huvittava seurata reestä käsin, kun valjakossa juoksi "karvainen jääkarhu", joka oli puolta isompi muita!

Ilta meni rennosti koirat ruokkiessa ja katsoessa Putousta terrierit kainalossa. Ilta aurinko laski kauniisti mailleen ja Kamu opetteli ulvomaan...:D Sunnuntai aamuna lähdettiin samalla kokoonpanolla vähän pidemälle valjakko lenkille. Koirissa oli enemmän intoa lauantai päivään verrattuna, jopa Kamu vinkui lähtötilanteessa kuin paraskin rekikoira. Iltapäivällä kotiin lähtiessä Kamukin alkoi olla jo rauhallinen koira, kun oli saanut vähän erillaista liikuntaa ja tekemistä kuin normaalisti.

Maanatai iltapäivällä treenailtiin vähän tottista kotosalla ja testailtiin videokameraa. Keli oli jo hieman pimeä, mutta ehkä noista videoista selvää saa. Koira edisti seuratessa sen minkä kerkesi, pitäneen rueta hieomaan jälleen tuota seuraamista... :s

Liikkeestä Maahan


Luoksetulo


Liikkeestä Seisomaan

2 kommenttia:

Oona kirjoitti...

Oon lukenut tätä blogia jo ihan hirmukauan ja tykkään ihan simona! Varsinkin nyt kun oot päivitellyt tosi usein :D

Kyselisin kuitenkin vaan et aiotko vielä laittaa salmiakkitassu.netin pystyyn?

Ronja kirjoitti...

Hei!
Kiva, että tätä joku lukee! ;D salmiakkitassu.net palailee jossakin vaiheessa kevään/ kesän aikana kunhan saan aikaa tehdä sivuja rauhassa.