tiistai 4. tammikuuta 2011

Helsinki Winner ja Voittaja 2010


Blogi päivitykset ovat olleet taas vähillä. Mutta Kamun kanssa pörhälsimme muutama viikko takaperin Helsingin vilinässä kun näyttelykausi huipentui kauan odotettuun Voittajaan. Meidän GM pentueesta pääsivät mukaan melkein kaikki! Ihana viikonloppu kerrakseen. Yövyimme Nellin, Chakan, Turbon ja Renen perheiden kanssa Espoossa Tapiola Garden nimisessä hotellissa. Yöpymiset olivat tosi mukavat, koska hotelli oli ottanut hyvin huomioon koiramaisen viikonlopun.

Lauantaina 10.12 Messukeskuksessa tittelöitiin Helsinki Junior Winner ja Helsinki Winner titteleistä. Kamu esiintyi oikein mallikkaasti ja päivä oli mahtava. Kamu, Turbo ja Diesel saivat kaikki juniorluokan ERIt ja järjestys oli myöskin tämä, lisäksi Rene ja Liina esiintyivät nätisti saaden EHn. Kamu siis Helsingin Junior Winner 2010. Kyllä sai "mamma" olla pojastaan ylpeä, eikä onnittelijoista ollut pulaa! Kamu sijottui vielä parasuros luokassa toiseksi saaden myös varaSERTin.

Seuraavaksi jännittämään junnunarttuja! Chaka ja Hanna saivat ERIn ja sijoittuivat tiukasti kakkoseksi. ONNEA HANNA! :) Sitten meidän loistava Nelli-mamma oli pikineissään parasnarttu ja vielä ROP! Ihanaa ja sitten saimmekin jäädä jännittämään illaksi vielä Mihela`s kasvattajaryhmää ja meidän mamman esiintymistä ryhmäkehässä Marin kanssa.
Mirvan kasvattajaryhmä esiintyminen oli valkkareille tuttu läpijuoksu, mutta jännitys tiivistyi kun ryhmäkehätuomari valitsi Nellin kahdeksan parhaan joukkoon. Me olimme kannustamassa äitiä yhdessä kasvattajan kanssa isossa kehässä, mutta sijoitusta ei enää ironnut. Mutta hieno ilta kerrassaan! :) Onnea vielä!

Seuraavana päivänä Voittajassa koiramme eivät olleet niin paljon tuomarin mieleen. Oltiin jo kaikki hieman väsyneitä ja odotimme kotiin pääsyä. Koirat jaksoivat esiintyä loistavasti, mutta tittelit jaettiin tänään muille. :) Tässä vielä tulokset:

Kamu ERI
Chaka ERI
Diesel EH
RENE H
Turbo H

2 kommenttia:

Oona kirjoitti...

Onnea teille! =)

nina kirjoitti...

hurjan paljon onnea! :)