maanantai 22. helmikuuta 2010

Pienimuotoisia päivityksiä


Niin se helmikuu lähenee loppuaan ja pakkasta vain riittää. Kuhmossa -41 oli ennätys, joka minun tietooni on tullut, joten meidän -30 pakkasia on voinut sanoa lämpimäksi? Jokatapauksessa Kamun kanssa ollaan lenkkeilty ja treenattu samaan malliin ja kokeiltiinpa vähän uuttakin lajia, nimittäin kävimme laskemassa mäkeä. Koiruus oli aluksi ihmeissään, että miten tässä pulkassa nyt oikein istutaan? Mutta hyvinhän se lopulta meni ja muutama kunnon mäki siinä lasettiin.

Viikonloppuna (13.-14.2) oli sitten ne kauan odotetut Metsäkartano SM sprintit. :) Ajoin neljällä koiralla kansallisessa nuorten luokassa, sijoituksella kolmas. Erittäin ihana kokemus ja mikä mahtava keli. Olisi niin tehnyt mieli muutamassa kohdasssa reitillä pysähtyä katsomaa kaunista maisemaa ja auringon paistetta, mutta kisa on kisa. Valjakossa minulla juoksi kolme Mikkosen Teuvon koiraa (Figo, Ruuti ja Blunk), sekä Anun Lumikki. Teuvo ajoi avoimessa luokassa kolmanneksi, sekä Anu neljänneksi.

Kiitos kaikille ihanasta viikonlopusta!

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Meän pitää kyllä lisätä teidätkin linkkeihin, että muistan käydä lukemassa teidän blogia :) Aivan mahtava tuo sprinttikuva!

-Anni

Hansu kirjoitti...

Onnea Ronja kolmannesta sijasta! Huippua!!! :)
On varmasti ollut hieno kokemus!!

Ja Kamusta taas niin upia kuvakin <3

Terkkuja Chaka-siskolta Kamu-veljelle :)