sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Noutaa, ei nouda?


Tänään 10.1.10 kävimme katsomassa Kajaanin KVssa valkkareita ja Turbo veljeä. Kajaaniin siis pääsi Kamukin mukaan, ensi kertaa elämässään oikealle näyttely paikalle. Ikähän ei pojalla riitä vielä pentuluokkaan, mutta pääsi parkkipaikalla ihmettelemään koirien paljoutta.

Valkkari kehän jälkeen Kamu sai lisää koiratuttavuuksia Turbon "isoveljestä" Casperista ja valkkarineiti Veerasta. Kohokohta taisi olla kuitenkin veli-Turbon näkeminen, niin koiralle kuin omistajallekkin. Olihan noissa pojilla tietysti eroa, nauroimme, että aivan kuin Nelli- ja Bonito juniorit! Kamu on rakenteeltaan tanakampi ja selainen karvaturri, toisin kuin Turbo taas pitkä runkoisempi ja solakampi poju. Innolla odotamme ensi kuun pentutapaamista!


Tänään Helsingin epävirallisessa pentunäyttelyssä GM sisarukset niittelivät ylpeyttä ja kunniaa! Diesel oli luokkansa voittaja, Rene toinen. Molemmille kunnia palkinnot, ja Nuka oman luokan voittaja, kunniapalkinto sekä VSP!!! ONNEA!!


Kamu sai hieman tuliaisia Kajaanista, ostin pojulle näyttelykaulaimen sekä noutokapulan. Jeps, sen juuri! Päästään opettelemaan noutoa pikku hiljaa. Neljän maita tultiin kotiin, ja suorilta Kamun kans vähän pulikkaa testailtiin. poika oli ekaks että mitäs tää nyt on, mutta sit otti jopa kapulan suuhunsa oma aloitteisesti. Lopulta homma eteni niin, että Kamu odotti vierellä perusasennossa, kun viskasin kapulan. Kiltisti se sitten käskystä nousi kapulan, mutta se kyllä tippui vielä matkalla. Mutta ymmärrettävää 5kk pennulta, ja painavalta noutokapulalta. : ) Jatketaan treenauksen merkeissä ensikerran, ehdollistamalla kapulaan naksun kanssa.

Alla vielä muutama tilanne kuva tältä päivältä.


Viimeisessä kuvassa Kamu ja Turbo Kajaanissa, kuva c: Marjo Kunnari

1 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Ihania kuvia ja niin hienosti Kamulla noutokapula suussa! :) HYVÄ POJU!
Ei ole enää montaa viikonloppua kun Ronja tavataan. JEE:) Tosi kiva nähdä pitkästä aikaa:)
Chakalta Kamulle isosti terveisiä <3