Yritys

Tutustu kotisivuihin täältä!


Tmi Salmiakkitassu on vuonna 2014 perustettu toiminimi pääasiassa valokuvausta varten. Suurimmaksi osaksi valokuvaan eläimiä, mutta säännöllisin väliajoin myös juhlat, lapset ja erilaiset tapahtumat kuuluvat työhöni.

Tavoitteenani on saada jokaisesta valokuvattavastani omannäköisensä kuvat, luonnollisesti parhaita puolia korostaen. Ottamissani kuvissa on jokaisessa ripaus persoonallisuutta ja harkittua sommittelua. Kuvattava kohde - olipa se sitten ihminen tai eläin - saa olla kuvauksissa mahdollisimman luonnollisesti, ilman sen suurempia jännityksen aiheita. Valokuvaustilanteen tulee olla rento ja kuvien lopputulos jää täysin kuvaajan vastuulle.Ottamiini kuviin pääset tutustumaan omalla kuvasivustollani: www.ronjanieminen.kuvat.fi

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Olipa hyvä että löysin sun blogin! Hippoksen kautta löysin sun nimen Hippi-nimisen tinkerin tiedoista. Se on mulla tällä hetkellä ylläpidossa ja kuulisin mielelläni siitä, millainen se oli nuorempana! :)


    Milla /
    Kylmäverisen matkassa

    VastaaPoista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.