torstai 19. heinäkuuta 2018

Kysyttävää?


Oletko halunnut kysyä jotain jo aiemmin? Etkö ole saanut vastausta blogista? Nyt saa kysyä tai ehdottaa jotakin tulevien kirjoitusten varalle. Katsotaan kysymysten määrän perusteella, kirjoittelenko useamman aiheisiin liittyvän postauksen vaiko selvitäänkö yhdellä. Myös kaikki ideat niin koiriin, valokuvaukseen kuin opiskeluun ovat tervetulleita.

4 kommenttia:

 1. Miksi valkoinenpaimenkoira?
  Jos ei valkoinenpaimenkoira, niin mikä rotu?
  Onko suunnitelmissa seuraavaa koiraa? Jos on, minkä rotuinen?
  Unelmia koiraharrastuksen saralla?

  VastaaPoista
 2. Mikä sun kanta on näihin tapetilla olleisiin koirahyökkäyksiin joissa pääasiassa hyökkääjänä on ollut bull-tyyppinen koira? Pitäisikö nämä rodut kieltää vai ruveta miettimään miten ihmiset lakkais hankkimasta näitä jos ei ole kyvyistään varma? Mikä edes olisi se kokemuksen ja taidon mittari jolloin olisi valmis taistelu-perimän omaavaan rotuun? Onko sun mielestä esim. pitbull ja kultainennoutaja samalla viivalla kokemattoman käsissä? Kerro ihmeessä muutenkin ajatuksiasi aiheesta, mitä nyt mieleesi tulee!

  Entä mitä mieltä olet lyttykuonoisten koirien ja kissojen jalostamisesta?

  Mihin eläinten sairauksiin/terveysongelmiin haluaisit eläinlääkärinä erikoistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kysymyksistä, todella mielenkiintoista! Tästä saa varmasti oman postauksen ihan :)

   Poista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.