torstai 19. huhtikuuta 2018

Arki hallintaan videosarjan ensimmäinen osa

Tulevan kesän videosarjan pohjustuksena kokosin ensimmäiseen osaan vinkkejä koiran aktivoimiseksi arjen keskellä. Videosarja alkaa pyörimään kunnolla vasta kesällä ja siihen saakka ideoita otetaan edelleen vastaan.

"Arki hallintaan on videosarja, jonka pohjalla on omiin kokemuksiin pohjautuva koiran koulutus. Videosarjassa pureudumme ihan tavallisiin arjen haasteisiin ja kuinka ei-toivotuista käytöksistä pääsee eroon. Videoiden toteuttamiseen innostukseni on lähtenyt oman koiran kouluttamisesta."


2 kommenttia:

  1. Minua kiinnostaisi nähdä miten teillä on opetettu hihnakäytös ja kuinka lenkittää siivosti useampi koira? Meillä tämä hihnakäytös on jotain niin ultimaallisen vaikeaa opetettavaa...

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Joo ajatein lähteäkin noista "ongelmien" kulmakivistä liikkeelle ekoissa videoissa. Mitään taikatemppuahan mulla ei ongelmaan ole, mutta hyviksi koettuja omia vinkkejä kylläkin. Niistä lisää kun saan asiaa koottua videolle saakka.

    VastaaPoista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.