lauantai 3. maaliskuuta 2018

4/8 B-pentujen luustokuvat

28.2.2018 Neljä B-pentueen koiraa kävivät virallisissa luustokuvissa. Selkien ja lonkkien puolesta päivä oli todella yllätyksellinen ja ehkäpä jopa "mieliä romuttava". Koiranjalostus tiputti taas maan pinnalle siinä suhteessa, että mitään et voi ennustaa, vaikka kuinka hyvää työtä tekisit terveyden ja luonteen eteen. Toki kaikkeen pitää aina varautua ja tiettyjen juttujen kanssa on aina tehtävä kompromisseja, mutta lonkat ja selät olsivat voineet olla hieman paremmat. Onneksi pinnat olivat siistit jokaisella, vaikka löysyyttä nyt oli kyllä ihan reippaasti. Myös yksi LTV2 ja SP1 löydös harmitti kovasti.

Olen kuitenkin hyvin helpottunut tietäessäni, että vaikka kaikki pennut ovatkin harrastavissa kodeissa, niin sieltä löytyy kyllä järkeä todella paljon. Koirat ovat saaneet vastuuntuntoista ravitsemusta ja kehonhuoltoa jo alusta saakka, joten tulosten myötä tämä ei muuta mitään radikaalisti. Koirat ovat oireettomia ja niiden kanssa touhuaminen jatkuu ihan varmasti vielä pitkään normaalisti. Meillä on vielä useampi koira kuvaamatta ja kaikki luonnetestitkin tekemättä.

Minulle tämä pentue on henkilökohtaisestis todella onnistunut, sillä olen nähnyt näistä jokaisen arjessa ja reissun päällä, ja voin todeta luonteiden olevan puhdasta kultaa. Yhdessä vain eteenpäin ja tässähän on vasta puolet porukasta kuvattu!

Niro (DO`s Breeze of Snow): C/C, 0/0, LTV2, VA0, SP0
Ice (DO`s Brilliant Ice): B/B, 0/0, LTV0, SP0
Lili (DO`s Be My Miracle) C/B, 0/0, LTV1, SP1
Luna (DO`s Because of You) C/B, 0/0, LTV1, SP0

 Kuvassa ihana Ice viime syksynä

0 kommenttia: