maanantai 2. lokakuuta 2017

Devoted One`s-leirillä

 vas: Mensis, Kuura ja Kamu

Lauantai aamuna starttasimme Saran ja Kiteen kanssa sumuiseen aamuun ja suuntasimme miltein 200km Porin suuntaan. Vuorossa oli meille toinen Oilin järjestemä kasvattileiri, jonne olisi tulossa nyt ensimmäistä kertaa myös C-pentueen koiria.

Matka sujui hyvin täydestä autosta huolimatta ja perille päästyämme pääsimme suoraan ruokapöytään. Kokemäen majoituksessa meitä ainakin muistettiin ruualla, sillä nälkä ei päässyt yllttämään koko leirin aikana.

Kun olimme saaneet mahamme täyteen ja tavarat paikoilleen, oli aika ryhtyä kuvaamaan koiria ja osa porukasta menivät treenaamaan tokoa lähellä olevalle kentälle. Pennut ja päiväkävijät kuvattiin ensin. Oli ihana nähdä kuinka ihanat 13 viikkoiset pumpulipallot jaksoivat temmeltää ja poserata kuvissa niin hienosti. 


 Lauantai tosiaan kului nopeasti koiria ihastellessa, syödessä ja vähän treenatessa. Kamukin pääsi hieman tokoilemaan ja teki hienosti ruutua ihan vieraalla kentällä. On se vaan loisto pappa!

Sunnuntaina vuorossa oli hakua. Ajoimme yhdessä ihanaan kangasmaastoon ja tallasimme 50x70m ruudun molemmille puolille keskilinjaa ja otimme kaikille koirille yhden harjoituksen kerrallaan. Kamun pennut olivat kaikki todella työhönsä motivoituneita ja työskentelyä oli ilo seurata sivusta. Myös Roki pääsi yllättämään minut, sillä vain yhdellä näkölähdöllä ukot olivat sen mielestä niin huippu juttu, että mahanalus oli jalkoja täynnä koiran kiitäessä pitkin metsää.Kamulla on ollut hausta useamman vuoden tauko ja mietinkin aluksi millainen harjoitus pojalle olisi hyvä. Rullaa minulla ei ollut mukana joten ukot saisivat vain leikittää koiraa löytyessään. Harjoitus aloitettiin site, että maalimiehet menivät edeltä petsään ja Kamu sai kaksi taputusta kummaltakin puolen keskilinjaa. Sitten lähetys ja maalimiehen löydettyä se siirtyi maastossa meidän etsiessä jo seuraavaa.

Koira tiesi ihan selvästi jo käyttämästäni vihjesanasta, että mistä tässä hommassa oli kyse. Kamu irtosi todella hyvin ihan takalinjalle saakka ja teki tuttuun tyyliinsä todella laajaa hakua. Tästä treenistä jäi todella hyvä mieli. Kiitos jälleen kerran kivasta viikonlopusta koko Devoted One`s väelle. Oli ilo tutustua ihaniin reippaisiin C-pentuihin ja nähdä jo entuudestaan tuttuja karvakorvia omistajineen. Jännityksellä jään seuraamaan sivusta mitä kaikkea näistä valkoisista nuorukaisista tuleekaan. 


0 kommenttia: