sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Jälkeläisten menestystä maailmalta


Tämä kulunut viikonloppu on Kamun jälkeläisillä ollut menestyksen huumaa näyttelykehissä. Oilin B-pentueesta kolme koiraa oli ilmoitettu lauantaina Harjavaltaan ja tänään sunnuntaina Raumalle. Mukana siis Oilin omat kakarat Luna, Lili ja Niro. Olen aina vain yllättynyt ja kiitollinen siitä, kuinka minua pidetään ajantasalla "pentujen" asioissa ja hengessä mukana aivan kaikissa tilanteissa. Niinpä tämäkin viikonloppu meni somea ja puhelinta päivystäessä tuloksia odotellen.

Lauantaina valkkareita oli tuomaroimassa bulgarialainen Antoan Hlebarov, joka tuntui tykkäävän nuorista beeläisistä. Lauantaina hän arvosteli Niron ja Lilin erinomaisella laatuarvostelulla ja bikinikunnossa (kesäkarvaa kohti) olevan Lunan erittäin hyvällä. Lili ja Niro voittivat luokkansa ja sokerina pohjalla pojalle napsahti ensimmäinen serti!!!

Devoted One's Breeze Of Snow "Niro"
JUN ERI JUK 1 SA PU3 SERT 


Devoted One's Be My Miracle "Lili"
JUN ERI 1 JUK 1


Devoted One's Because Of You "Luna"
NUO EH NUK 1

Sunnuntaina suuntana olikin sitten Rauma ja tuomarina Andrew Brown Australiasta. Mukana oli muitakin tuttuja, sillä avoimessa luokassa hurmasi Rokin sisko Mila. Tänä päivänä loistivat Nellin (Kamun emä) lapsenlapset, sillä tulokset olivat aivan mielettömät!Devoted One's Breeze Of Snow "Niro"
JUN ERI, JUK 1, SA, PU1, SERT, ROP JUN, ROP

Devoted One's Be My Miracle "Lili"
JUN EH JUK1

Devoted One's Because Of You "Luna"
JUN EH JUK 2
Niinhän siinä siis kävi, että Niro nappasi parhaan uroksen pestin ja sai toisen sertinsä tänään. Myös rodun parhaan juniorin ruusuke kiikutettiin pojalle ja eikun roppikehään. Siellä vastassa oli serkkutyttö Mila, joka oli narttujen kaunein. Kirsikaksi kakun päälle Niro vei myöskin ROP-tittelin tänään. AIVAN VALTAVASTI ONNEA OILILLE ja KIITOS JÄLLEEN 💗 Olet löytänyt pennuille parhaat mahdolliset kodit ja teet tätä suurella sydämellä. On ilo olla mukana kaikessa kohta kahden pentueen voimin!


Tätä kaikkea miettiessäni ajatukset palaavat Nelli-mummoon jota vein kehässä vuoden 2014 ja 2015 Voittaja-näyttelyissä (fiilis oli aika ikimuistoinen varsinkin mummon eläköityessä kaikilla mahdollisilla titteleillä vuonna 2015). Koiraan jonka vuoksi minulla on valkoisiapaimenkoiria. Jo meidän A-pentujen menestysten myötä olen ollut kiitollinen ja onnellinen kuinka hienoa linjaa Nelli on periyttänyt. Samoissa koirissa on mielttömiä ominaisuuksia harrastuksiin, luonteet ovat juuri sitä mitä tällä rodulla kuuluisikin olla, ja ovat upeita koiria myös ulkoisilta ominaisuuksiltaan. Nyt kun katson Nellin lapsenlapsia, voin todeta, ettei mikään ole sattumaa. Samat ominaisuudet näkyvät vielä sukupolvilta toiselle. Ja mikä parasta, nämä valkoiset ovat tuoneet elämääni niin monta ystävää lisää.

Kamu ja Nelli-äiti 2010

2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kyynel silmäkulmassa täällä ❤️❤️❤️

Ronja kirjoitti...

<3