lauantai 18. helmikuuta 2017

Uusia tuttavuuksia


Tänään tavattiin Rokin kanssa Caisan ihana Tuutti-pentu, joka oli nuoresta iästään huolimatta täysin tasavertainen painikaveri Rokille. Pojat näkivät ensimmäistä kertaa Hiekkaharjun pelloilla ja kaveruksilla tosiaankin synkkasi heti. Painirallia jatkui mitein puolitoistatuntia ja kyllä oli koirat todella puhtoisia tuon leikkituokion jälkeen.

Loppujen lopuksi kaksikko alkoi olla jo niin yliväsynyttä, että Rokilla meni jo ihan mielikuvituksen puolelle. Taas piti haukkua ihmisille ja kaikille olemattomille asioille kun käveltiin takaisin autolle. Kotipihassa tuntui että joudun vetämään koiraa perässäni, niin väsynyt oli meidän pikkumies. Loppujen lopuksi reissu päätyi suoraan suihkuun ja nyt täällä köllöttää koira pitkin pituuttaan ja näkee ilmeisesti vieläkin unta uudesta kaveristaan. Kiitos Caisa ja Tuutti seurasta, oli mukavaa ja ja niin ihana huomata, että kevät on tulossa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.