tiistai 9. elokuuta 2016

Aksahömpötystä ja näyttelytreeniä

Kide Lauantaisen mäträsipalkintonsa kanssa

Sunnuntaina oli vuorossa kolme tuntia aksaa ja näyttelyharjoituksia. Kamu, Roki, Kide ja Lumi pääsivät harjoittelemaan kukin vuorollaan vähän ohjauskuvioita ja keppejä. Tehtiin jälleen neljän esteen hyppysarjaa ja kahden esteen + putken ohjauspätkää. Rokille pääsin jo harjoittelemaan hyppypätkällä kuollutta palkkaa ja juoksemaan jo itse vähän koiran vierellä kun suorittaa hyppyjä. Putki on esteenä sille vielä niin uusi, ettei se irronnut hyppyesteen jälkeen sinne oikein kunnolla, joten otettiin pelkkää putkeen lähetystä vielä erikseen. Haluan saada sille rakennettua estehakuisuutta, joten edetään pikkuhiljaa.

Kamu rallatteli tuttuun tyyliin vähän keppejä ja hyppyjä. Meidän harjoitusputki oli sen verran pieni tällä kertaa että Kamu luuli sitä ensimmäisellä kerralla hyppyesteeksi. Muina miehinä se vaan leiskautti yli kokoesteestä. No, muutama harjoitus niin koira ymmärsi kyllä mennä läpi.

Meillä on Rokin ja Lumin kanssa 21.8 virallinen näyttely Heinolassa, jonne ollaan yhdessä menossa. Näillä näkymin vien kehään molemmat sisarukset joten pikkaisen piti Luminkin kanssa harjoitella. Alla muutama videonpätkä meidän treeneistä.


Älkää välittäkö mun käsien heiluttelusta, selitin samalla tytöille et mitä kehässä yleensä tapahtuu.


0 kommenttia: