maanantai 31. elokuuta 2015

Pentutapaaminen 30.08.2015

 Vasemmalta: Karkki, Konsta, Roki, Lumi ja Koda

Meidän postaustahti on ollut nyt hiukan ripeä, mutta pakko tulla saastuttamaan blogia näillä nuorisokuvilla taas. Eilen saatiin pentujengi kokoon Vantaan, Turun ja Lahden alueelta: yhteensä viisi koikkeliinia kirmailemassa yhdessä pää viidentenä jalkana. Pennut ovat nyt muutaman päivän päästä viisi kuukautta vanhoja ja virallinen 6-kuukautis tapaaminen pidetään lokakuun toinen viikonloppu Virroilla, Marttisen lomakylässä. Me otettiin kuitenkin jo varaslähtö ja saatiin puolet porukasta kasaan tänne Vantaalle. Aloiteltiin treffejä ottamalla pennuista yksittäin poserauskuvia, jotta kasvattaja voi sitten päivitellä kotisivuja taas;) Hienosti pennut osasivat jo poserata ja malttia oli tullut kaikille hurjasti lisää. Kaikista haasteellisinta taisi olla ottaa kaikki viisi pentua samaan kuvaan, mutta siitäkin selvittiin ihan kunnialla.

Koska pentuja oli taas pariton määrä, jakautui leikit selvästi pareihin. Tuttu kaksikko Lumi & Roki oli taas vauhdissa. Onneksi parit vaihtuivat aina tietyin väliajoin niin ei käynyt leikit tylsiksi. Roki on kyllä melkoinen macho koko ajan, jos se ei jahtaa sisaruksiaan aivan miljoonavauhtia niin se istuu niiden päällä ja alistaa. Kamu oli myös lenkillä poikaystäväni kanssa ja kävi moikkaamassa lapsia ohimennen. Hirveän tylsäähän se oli kun ei päässyt vapaaksi pentuja komentamaan ja pilaamaan kaikkien iloa :D Kaikki kuvat löytyvät täältä.


 Roki ja Lumi vauhdissa

 Vas Koda ja Roki

1 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Heitin teille blogihaasteen, joten osoitteesta http://www.valkoisetpojat.blogspot.fi/ näkee mistä on kysymys. Käy tsekkaamassa :)