tiistai 25. elokuuta 2015

Mistä sinä haluaisit lukea seuraavaksi?


Kerro postausideasi ja voita Racinel lahjakortti, joka oikeuttaa 3kg ruokasäkkiin lemmikkitarvikeliikkeestä. Kommentoi 1.9.2015 mennessä mistä haluaisit lukea blogissamme tulevaisuudessa. Kommenttiin on jätettävä sähköpostiosoite siltä varalta, että arpaonni suosii.

6 kommenttia:

 1. Jotain valokuvaukseen liittyvää ois mukava lukea. Sulla kun on niin mahtavia kuvia täällä blogissa :) Lisäksi kiinnostais tietää miten teidän koirat syö. emppu_98@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Kuvankäsittely postaus, palkkauksesta, erikseen laumaviettin, lelu ja ruokapalkkauksesta, videota ja esittelyä pennun tokotreeneistä ja vaikkapa diy postauksia :)

  Btw voitaisiinkohan joskus pentuinemme tavata? Millä suunnilla asutte :'D

  koiriamaalta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Me asustetaan Vantaalla, entäs te? Treffit olis kiva!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylöjärvellä Treen lähettyvillä, eli olishan siinä matkaa, mutta toisaalta päiväreissuna ihan semi :p

   Poista
  2. Joo, mutta ei ollenkaan paha idea:-) Onko teillä siellä millaiset ulkoilumaastot? Tai jossain noin valimatkan puolessa välissä? Mulla on taas syyskuun puolen välin jälkeen auto käytössä joten pentutreffit onnistuis:)

   Poista
 4. Kuvankäsittelystä sekä koirien koulutuksesta ja harrastuksistanne olisi kiva lukea postauksia :-)

  VastaaPoista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.