sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Täällä me ollaan!

Pienen hiljaiselon jälkeen taas kuulumisia. Tuntuu, että aika töissä ja pennun kanssa on lentänyt niin siivillä, ettei juuri koneelle ole ehtinyt istahtaa. Juhannuspäivät oltiin reissussa koirien kanssa maalla päin. Kyllä vaan pojat tykkäs kun saivat kirmata monta päivää vapaana ilman hihnoja ja touhuta omiaan luonnon helmassa. Roki poikaa kävi monet ihmiset ihastelemassa ja kyläiltiin useammassa eri paikassa. Koko matkan ajan koira oli niin reipas, että meinasin pakahtua ylpeydestä. Uusissa tilanteissa ja paikoissa se otti rennosti ja asettui taloksi melkein heti.

Sitten reissattiin takaisin kotiin ja aloitettiin työviikko. Roki oli jonkin verran mukana töissä ja välillä harjoitteli taas yksinoloa. Loppuviikko matkustettiin pojan kanssa junalla työmatkaa ja tosi hienosti se sujuikin. Ensimmäisellä junamatkalla pentu vähän vinkui kun ihmisiä oli tungokseksi asti. Eipä se paljon ahtaista oloista hätkähtänyt vaan nukkui sikeästi seuraavat vaihdot. Asemilla tutustuttiin myös asematunneleihin ja liukuportaisiin, eikä nuokaan liikkuvat ja liukkaat pinnat poikaa ihmetyttäneet. Ihan mieletöntä kun täällä pääsee pentua sosialistamaan vaikka millaisiin tilanteisiin.Rokin ruokahalu on vähän vaihdellut tässä parin viikon sisällä. Reissussa herra söi vähän huonommin, mutta kotioloissa ruoka on taas maistunut. Kaikista hauskinta tässä 50% raakaa ja 50% nappulaa hommassa on tuo pennun keksimä tyyli silkkiä lihat ja nappulat erikseen. Niinkuin arvata saattaa, että parhaat palat kelpaisivat ensin, vielä mitä! Roki etsii lihojen joukosta nappulat ja syö tyytyväisenä niitä XD Noh, sekaan vähän Nutrolin Pentua ja yksi ateria koostuu nyt raakaluista niin on ruokapulmakin taas ratkaistu.

Tämä viikonloppu vietettiin taas toiminnallisissa merkeissä. Eilen aamusta suunnattiin Heurekalle leikkimään Lumi siskon kanssa pitkästä aikaa. Pennut olivat ensi kertaa ihan kahdestaan ja voi luoja mitä kurapainia ne vetivätkään. Välillä satoi vettä ja välillä paistoi aurinko. Ei ihmekkään, että kotiin tultua herra pääsi suoraan suihkuun. Mutta pääasia että lapsilla oli hauskaa.


Ilta viimeisteltiin vielä treeneillä valkoisten kera. Kävimme siis miltein kolme tuntia (eihän pieniä juttelutaukoja lasketa?) touhuamassa koirien kanssa yhdessä Katariinan, Hallan ja Jewelin. Pentu temmelsi mukana ja teki pieniä juttuja leikin varjolla ja harjoitteli kiinnioloa puussa kun muut treenasivat. Vitsi mikä mallioppilas tuo uninen pentu olikaan, ilmeisesti temmellys siskon kanssa oli vienyt veronsa. Paljon sai Roki Katariinalta kehuja ja olikin pentu niiden arvoinen. Jekku oli niin hieno aikuinen koira pennun kanssa, että saavat kyllä toistekin leikkiä. :)

Kamun kanssa tehtiin treeneissä aika paljon sellaisia "tehdän ilolla"-harjoituksia. En puuttunut yhtään sen virheisiin vaan mentiin ihan täydellisellä positiivisella draivilla. Kontakti harjoituksia häiriössä, seuraamista ja sivulletuloja. Toko on ollut nyt vähän jäähyllä meillä, joten aika on tehnyt hyvää Kamulle. Intoa on emennän ja ehkä pienimuotoinen koulutuskateus on tätä eno-koiraa nyt vaivannut. Tehdään nyt omaan tahtiin ilman mitään sen kummempia tavotteita ja keskitytään uintihommiin.


Loppuun vielä 11viikon poserauskuva. Miten teillä on alkanut kesä?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Voi Roki, on se niiiin hieno! Ja mahtavia kuvia - jälleen kerran!

Liina kirjoitti...

Nyt oot hyvässä seurassa treenaamassa, terkkuja Katariinalle! :) Ja jos vielä pääset Johannan oppiin niin sit olettekin hyvissä käsissä! Tsemppiä treeneihin.

Ronja kirjoitti...

Moikka! Joo Katsun kaa ollaan jo keväästä asti treenattu. Tarkoitatko Johannaa, jolla kaksi sakemannia? :-)
- Ronja

Ronja kirjoitti...

<3 Roki <3