sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Onnistuneita pentukuvia ja sosialistamista


Heissulivei kaikille! Ensimmäinen viikko on pulkassa pentuarkea. En voi muuta sanoa, kuin että Riiviö isolla R:llä asuu kanssamme. Roki on luonteeltaan hirmuisen eloisa ja kovapäinen pentukoira. Kaikkea kokeillaan ja yritetään tarvitseeko uskoa kun kielletään. Hampaitaan penska käyttää ja kovaa. Loppuviikosta on alkanut jo hieman mennä oppi perille, ettei kaikki ole hänelle syötäväksi.

Paljon ollaan kuljettu eri paikoissa, agikisoissa ja töissä. Roki on siis ollut klinikallamme tiistaista lähtien. Olin varautunut miltein korvatulppien kera tuleviin työpäiviin pennun huudon osalta, mutta mitä vielä!? Roki on ottanut työpaikan ihan omaksi lepokodikseen. Sinne se kulkee jo itse takahuoneen koiraportin taakse ja köpsähtää nukkumaan. Välillä herää syömään ja leikkimään, sekä ulos pissalle. Oikein pätevä pentu!

Kaiken uuteen tutustumisen ohella ollaan opeteltu myös rauhoittumista, hihnakävelyä ja joitain pieniä arkitottelevaisuusjuttujakin. Eilen Roki pääsi jälleen näkemään kahta Vantaalla asuvaa sisarustaan. Ruskea poika Konsta ja lila tyttö Lumi tulivat omistajineen leikkimään Rokin kanssa Heurekan isolle nurmikentälle. Voi että pennuilla oli lystiä kun pääsivät taas temmeltämään oikein kunnolla. Oli jännä havaita miten näin pienissä pennuissa on jo selkeitä luonne-eroja. Lumi ja Roki olivat leikkiessäkin hirveän rajuja ja rämäpäitä, kun taas Konsta leikki tasaisen varmasti koko ajan. Jossain vaiheessa leikkejä pennut selkeästi väsyivät, kunnes taas keräsivät jälleen voimiaan ralliin. Kuvasin pentujen temmellystä ihanassa kesäisessä säässä ja mielestäni kuvat onnistuivat aika hienosti. Kaikki kuvat ovat nähtävissä täällä.

Mitäs mieltä olette uudesta ulkoasusta? Kerrankin tein sen itse:D
7 kommenttia:

 1. En kestä tätä pentusöpöyttä!! Toi ensimmäinen kuva<3 Onko nämä niitä aidonnäköisiä pehmoleluja, saanko mäkin!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tuollainen söpö pumpulipallo, mutta osaa olla riiviö;D

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Onnea vielä pennusta! :3

  VastaaPoista
 3. Riemukkaita ja ihanan aurinkoisia kuvia toden totta!
  Ja sangen pätevä pentukin tosiaan ;-)

  VastaaPoista
 4. voi taivas,mitä ihanuuksia <3

  VastaaPoista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.