tiistai 19. toukokuuta 2015

Antassu - Koiratarvikkeet kätevästi omin käsin

Antasssu on suomalainen verkkokauppa, joka myy monipuolisesti koiratarvikkeita ja materiaalia, josta voit aivan itse valmistaa lemmikillesi juuri sopivat varusteet. Olen itse käyttänyt Antassun tuotteita jo monta vuotta. Ensin valmistin tuotteita vain omille koirilleni, mutta nopeasti pantoja alkoi mennä myös myyntiin toiminimeni kautta. Antassun tuotevalikoimasta valmistat kätevästi niin pannat kuin hihna, myös erikoisemmat lelut ja nyt niin suositut paracord-tuotteet.

Verkkosivut ovat selkeät ja toimitus nopeaa. Sivuilta näet heti, jos tuote on tilapäisesti loppu tai ei saatavilla. Turhia ostoksia ei siis tule. Yleensä mieluinen paketti kolahtaa postilaatikosta jo parin päivän päästä, ja sitten vain ompelemaan. Tässä muutamia tekeleitäni.








Itse olen ollut tyytyväinen palveluun ja tuotteiden laatuun. Nyt kesän valikoimassa on paljon ihania uusia koristenauhoja ja vaikka mitä uutta kivaa. Kannattaa rohkeasti kokeilla eri materiaaleja ja ihastua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.