keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hauskaa Vappua kaikille!Oikein hauskaa Vappua kaikille. Me lähdemme ajelemaan huomenna heti töiden jälkeen Savoa kohti, joten tämä päivitys oli tehtävä jo nyt. Luvassa on räntää ja lunta, joten kauheasti ei ulkoilusuunnitelmia ole. Teille lukijoille jatkuu vielä Toukokuun ajan FitDog kamppanja, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää tulevaa kesää varten.

Kamu oli klinikallamme järjestettävässä "Eläintenkoulukuvauksessa" mallina, joten kiitos hauskoista vappukuvista!

7 kommenttia:

 1. Kiitos! Kuvattiin tavallisiakin kuvia tuolla turkoosilla taustalla, niitä luvassa myöhemmin :P

  VastaaPoista
 2. Oletko nähnyt valkoisissapaimenkoirissa paljon "luonnevikoja" ? Onko sun mielestä todella "kovat" koirat yleisiä ? Kiinnostuneena rodusta kyselen ja olen uusi lukija :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää vappua myös teille! Ihania nuo koulukuvat :)

  VastaaPoista
 4. Oletko nähnyt paljon tuntemissasi valkkareissa paljon luonteissa eroja?

  VastaaPoista
 5. Onpa tosi hienot vappukuvat! Vaude! :D

  VastaaPoista
 6. Chenatah: Olen nähnyt paljon valkkareita joilla on luonne-eroja. Varmasti löytyy jokaisesta rodusta paljon yksilöiden välisiä luonne-eroja. Mistään luonnevioista en lähtisi puhumaan, ennen kun tietää koiran taustat (koulutus, kasvatus, lähtökohda, suku. yms). Valkkari on rotuna vielä niin uusi, joken Suomessa yksilöitä on ollut vasta muutaman sukupolven verran. Rotu hakee niin sanotusti jalansijaa ja mielestäni luonteidenkin puolesta ollaan menty parempaan suuntaan. Vilkas ja energinen rotuhan tämä on, joten vaatii tarpeisiinsa sopivan kodin. Tervetuloa lukijaski! :)

  VastaaPoista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.