torstai 5. maaliskuuta 2015

Nimilaatat.com


Nyt ollaan oltu vähän laiskimuksia. Sää on ollut masentavan harmaa ja sateinen, joten ollaan pidetty aikalailla hiljaiseloa treenejen suhteen. Minun työkuviotkin muuttuivat tämän viikon alussa ja sanoin hyvästitentiselle klinikalle. Nyt puhaltavat uudet tuulet ja oppisopimus alkaa uudessa paikassa. 

Blogiin haaveilen saavani uutta ilmettä pian, jos teillä lukijoilla on vinkata joku ihana ihminen, joka osaa tehdä uutta kuosia niin tänne vaan. :)

Nimilaatat.com:ilta saapui Kamulle testaukseen nimilaatat. Toinen on vähän hienompi ja koristeellisempi, kun taas toinen yksinkertaisempi ja kestävemmän oloinen. Katsotaanhan miten kestää ensi kesän touhuissa mukana. Saatiin laattoihin vielä silikonisuojus, jonka pitäisi suojella laatan reunoja kolhuilta.Kirjoittelen käyttökokemuksistamme myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.