torstai 9. tammikuuta 2014

Uusi putki ja setterimäistä menoa

Käytiin tänään poikien kanssa morjestamassa vähän Humu-setteriä, jonka päähän ei juurikaan järkeä ole tullut lisää:D Pojat riekku hullun lailla, Kefellä ja Humulla meni jälleen leikit hyvin yksiin, Kamu oli lähinnä vain ilopoliisin roolissa. Tänään tuli myös kauan kaivattu täydennys kuvakalustoon: Sigman 120-400mm !!!


Kuvat joissa Humu esiintyy, otettu vielä vanhalla putkella.Sitten Sigma 120-400mm satoa, joka oli mielestäni ihan hyvää klo15 aikaan täysi sumu ja pilvimassa päällä:)Lopuksi vielä Eija Halosen piirtämä muotokuva pojistani:) Kiitos paljon Eija!
4 kommenttia:

BeaTheShepherd kirjoitti...

Vautsi vau tuo muotokuva! Ihan sairaan upea! :) Kefe on kamalan pienen näköinen (tai sitten se vain johtuu kun Kamu on niin iso). Minkähän korkunen mahtaapi olla?

Ronja kirjoitti...

No Kefehän on liian pieni.... 60cm, eli uroksen ihanteesta 2-3 senttii:) Kamu on noin 66 korkee, eli aika pieni tän päivän valkkariks:)

Ronja kirjoitti...

Paitsi et valkkarin ihanne on 65cm, joten Kamu on just passeli, muut liian isoja;) Minua välillä ottaa päähän kun monissa roduissa koot suurenee hirmuisesti. Ei se belgikään oo hieno 72 senttisenä, tai no joku tykkää, onhan niillä pitkät koivet:D Kefe on ihan näppärän kokoinen, ite oon tämmönen alle 160cm tappi niin oikein passeli pikkumusta.

BeaTheShepherd kirjoitti...

Joo, belgeistä kyllä ainakin narttupuolelta löytyy kokoeroja ihan kiitettävästi. :D Bea on ehkä joku 61cm, mutta se on kyllä kaikin puolin iso. Simo meidän tervupoika on varmaan just ton 60cm niinkuin Kefe, ja kyllä mun mielestä molemmat ovat oikein passelin kokoisia härpäkkeitä.