maanantai 5. elokuuta 2013

VePeä vol 3

Eilen oltiin taas omalla porukalla treenaamassa vepeä. Ollaan sovellettu 7.7 koulutuksen oppeja ja hyvin on sujunut. Eilisen teemana oli vienti ja hukkuvan pelastus. Keli oli mitä lämpimin, joten ilman märkäpukuakin vesi oli lämmintä. Kamu kiskoi alkulämpimiksi uimapatjalla makaavan "hukkuvan" rantaan ja sitten tehtiin paksulla köydellä pari vientiä. Kamulle vienti on ehkä kakista haastavin liike. Alkuun se vähän oli, että miks tuonne pitää tämä köysi viedä, ku eihän siitä mitenkään hyödy. Mutta palkan veneestä saatuaan se hoksi hyvin, että vientikin on kivaa!

Sitten otettiin hukkuvan pelastus. Minna meni vetee juoksuvyön ja paksun köyden kanssa, sillä patukka jäi tietenkin kotiin. Noh, otetaan se ensikerralla mukaan. Kamulle tämäkin räiskivän ukon rantaan hinaaminen oli helppoa. Tuo koira vaan on niiin luotu tuohon lajiin!

Jos tämä kesä ei olisi jo näin pitkällä, ilmoittaisin Kamun heti soveen. Vielä pitää harjoitella tuota innon hillitsemistä, että pysyy nätisti veneessä ilman kiinnipitoa ja muutenkin pitäis saada maalipoiut laitettua, että voisi harjoitella hyvin kokeenomaisesti. :) Noh, kyllä ensi kesänä jo varmaan?

Kiitos kuvista Teija!

0 kommenttia: