tiistai 16. heinäkuuta 2013

KILPAILU - Kommentoi ja voita!

Minulla on jo jonkin aikaa ollut blogin suhteen kriisi. Ensin sen visuaalisen ilmeen vuoksi ja nyt sen sisällön vuoksi. Tuntuu, että postausten sisältö jää aina vain koirien kuulumisiin ja eri tapahtumiin. Nyt on aika tehdä muutos!

Pyydänkin teiltä hyvät lukija (toivottavasti teitä on!) apua. Ajattelin kerätä postausideoita näin kilpailumielessä. Eli, kommentoi tähän jokin hyvä ja mielenkiintoinen aihe, josta haluaisit kuulla lisää tai ihan kokonaan uusi aihe. Osallistuneiden kesken valitsen itseni mielestä parhaan aiheen ja palkitsen voittajan itse punomalla näyttelyhihnalla. Värin saa valita turkoosista tai valkeasta. Hihnat ovat punottu satiininauhasta.

Alla voittohihnat:Ja eikun osallistumaan:) Blogin linkittelyä en laita pahakseni ja toki visuaalista ilmettäkin voi kommentoida.
MUISTA laittaa kommenttiin oma sähköpostisi!!

4 kommenttia:

 1. Tosi nätit nuo hihnat. :)

  Mua kiinnostais lukea minkälaisia eroja olet huomannut valkoisenpaimenen ja belgin välillä? Ja mikä ylipäätään sai sut päätymään näihin rotuihin. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihastuttava blogi, mielenkiintoiset tekstit ja ihanat koirat ja kaikkea! :) Tykkään hirveästi blogin ulkoasusta.

  Näin uutena lukijana minua kiinnostaisi tietää, mikä missäkin lajissa sinua viehättää ja mitä tuloksia ja tavoitteita mistäkin jutusta on. Miksi juuri tämä laji, mitä osataan, mihin pyritään.

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaisi tietää, miksi valitsit juuri nämä rodut? Mitä hyviä ja huonoja puolia roduissa on?:)

  jumpsku@hotmail.com
  maalaislappalaisen-elamaa.blogspot.com

  Pitiköhän lukijana olla? Itse kun en ole ni aattelin vaa :D hienoja koiria:)

  VastaaPoista
 4. Pyörikööhän tämä kisa vielä? :D

  Teidän blogi on kyllä parantunut aikojen saatossa ihan hurjasti! Muutenkin, kun ollaan tavattu silloin muutama vuosi sitten agirodussa on tosi kiva lukea näitä tekstejä ja muita :) Nykyinen ulkomuoto on aika mahtava, erityisesti pidän sivupalkissa olevista koristekuvista.

  Mitäs minä haluaisin kuulla, hmm.. Katsoin justiinsa yhdestä blogista videon, jossa esiteltiin koirien tarvikkeita, sellainen voisi olla kiva - tavallisena postauksena tai videona!

  mia.tadaa[at]gmail.com

  VastaaPoista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.