perjantai 10. elokuuta 2012

Pahoittelut ja nöyrin suruvalitteluni...

Kesä on mennyt nopeasti kaikkine vesisateineen. Minulla on huono omatunto siitä, miten vähän Kamun kanssa ollaan tehty. Hakua olisi pitänyt treenata paljon enemmän, mutta ensi viikolla päästään taas yhteistreeneihin ja saadaan vähän tuulta siipiemme alle (toivottavasti ei ole kaikki unohtunut). Olin myös suunnitellut näyttelyretkeä ulkomaille, mikä meni mönkään siitä syystä, että kolmipäiväiset näyttelyt ovat olleet kiven alla ja niin pirun etäällä.

Tokon saralla saatiin kuitenkin alkukesästä se haluamamme ykköstulos avoimesta, ja päätin silloin, että voidaan jankata siellä voittajassa sitten pidempään, joten koularia en AVOsta tavoittele. Voittajahan meillä on vielä ihan keskeneräinen, ruutuun koira menee noin 15 metrin etäisyydeltä, mutta joskus jää turhan eteen. Kaukot on hyvällä mallilla maa-is-maa, mutta seisomista ollaan otettu ihan muutaman kerran läheltä. Istu ja maahan menee jopa 15metristä. <3

Luoksetulonpysäytys on pikkuhomma, sitä ollaan vähän lyhyestä matkasta treenattu, mutta uskon sen onnistuvan kun saa toisen palkkaamaan ns. liikkurina. Se, mikä meille aiheuttaa harmaita hiuksia on tunnari! Mä oon niin epätoivoinen sen suhteen. Parikertaa olen piilotellut sitä pirun kapulaa ruohikkoon ja koira etsii kuin unelma "oma" käskyn kuullessaan. Mutta auta vain kun laitat sinne toisen (hajuttoman)kapulan, niin koira höseltää ottaa sen minkä ekana vain huomaa ja tuo mammalle niin iloisena. ARGH!! Olen jättänyt tuon liikkeen nyt omaan arvoonsa ja tehnyt vähän niitä näitä...

Mutta jospa me tästä terästäydytään kun muutto on edessä. Keskiviikkona kävimme poikakaverin kanssa tekemässä vuokrasopimukset ja päästään muuttamaan viimeistään 1.9 "ihmistenilmoille". Kyseessä siis kaupungin laidalla oleva rivariyksiö, omalla pikku takapihalla.<3 Tosi kiva kämppä ja "koiraystävällinen vuokra-isäntä. :D Päästään todellakin häiriön alle treenaamaan ja hakuilemaan paremmin, kun oma autokin on nyt vihdoin käytössä.

Ainut miinus tässä tulevassa vuodessa ovat ne ylioppilaskirjoitukset, jotka varmasti haittaavat harrastuksia... Mutta kokeillaan pärjätä!

p.s Voitettiin GM TEAMIN kanssa Agirodun pukukilpailu ;)

2 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Elä heitä kirvestä kaivoon sen tunnarin suhteen. Kokeile vielä sitä kasaa? Läjä hajustamattomia ja oman hajustat tosi voimakkaasti=pitkään. Laita se aluksi ihan erikseen kasasta. Naksuta vaikka heti kun haistelee omaa. Palkan pitäs tulla heti, eli et se alkais tajuta mistä kyse=pitää haistella.Eläkä ota noutoliikkeenä sitä, kuten puhuttiin silloin. Sen pitäs ymmärtää ettei se ole pelkkä nouto. Unoha se nouto nyt kokonaan. Tee eka puolesta metristä-metristä jne. Kokeile ees ja kerro miten toimii. Vaatii sikana toistoja, ei riitä pari kertaa. Takuulla onnistutte, uso pois :)
Tsemppiä kirjoituksiin hurjasti! Ja onnea uuteen kotiin <3

Marjo kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja mahottomasti tsemppiä kirjoituksiin!! <3