sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mutkaisella tielläkin on päämääränsä

Eilen Sotkamossa 19.5 startattiin taas Kamun kanssa avoimenluokan tokokisassa. Ja millä menestyksellä,no ei kovin päätähuimaavalla! :D Kamu oli hieman sillä mielellä, mitä sen arvelinkin lämpimänä päivänä suhtautuvan - tee akka ite temppus tuolla helteessä ilman palkkaa!

Tuomarina meillä oli ihana leppoisa Allan Aula, joka otti kaiken tunnollisesti ja kehui onnistumisista ja huomautti virheistä. Kaket Kamu veti nollille, sekä minun ihmeekseni liikkeestä maahanmenon! Treenattavaa siis on, mutta muutama kymppi tuli kaikesta huolimatta! Etenkin paikallaoloon olin erittäin tyytyväinen,sillä kaksi koiraa nousi Kamun vieressä pystyyn, eikä poika ollut moksiskaan.<3 Tulos siis Sotkamosta oli kolmonen pistein 129.

Tänään oli vuorossa Nurmeksen kotikisat, joihin olin menossa toiveettomana. Edellisen päivän huono vire kummitteli mielissä. Ajattelin kuitenkin ottaa kisan harjoituksen kannalta ja kehua koiraa eteenpäin hyvällä innolla. Onneksi sain lietsottua itseni hyvään mielentilaan, sillä tänään se kannatti. Kymppi napsahti heti paikkamakuusta, liikkeestä maahan menosta, sekä seisomisesta. Kympit Kamu sai noudosta (joka alkaa olla aika pravuri!) ja kokonaisvaikutelmasta. Kamu jaksoi hienosti keskittyä loppuun saakka, vaikka tiukkaa se välillä teki! Sain onneksi itse pidettyä sen ajatuksen päällimmäisenä mielessäni, että vaikka mitä tapahtuisi, kisoissa on koiralla kivaa. Kaket ja luoksetulon pysäytys on edelleen kompastuskivi, mutta loput liikkeet sujuivat 8½-10 tasolla.

Poika siis hienosti ykköstulos pisteillä 167 ja luokkavoitto<3 Sama tuomari kehaisi hieman, että muutos oli edellisestä päivästä positiiviseen suuntaan. Tästä on suunta vain eteenpäin!

3 kommenttia:

Dora kirjoitti...

Onnea! :) Hienosti oot saanut ittes (ja Kamun) psyykattua oikeeseen vireeseen kun viikonlopun sisään otte pystyneet tuollaseen muutokseen!

Nath kirjoitti...

Onnea! Tuo ruusuke korostaa upeasti Kamun piirteitä ja hohtavanvalkoista turkkia :D

Ronja kirjoitti...

Kiitos kummallekkin!
Hieno poju se on <3