tiistai 27. syyskuuta 2011

Syksyn tullen...


Kävimme pari viikkoa sitten Kamun kanssa korkkaamassa Avoin luokka Kuopiossa kakkostuloksella 152 pistettä. Koira teki sellaisia temppuja, joita ei ennen ole tehnyt. Toi kapulan vinosti eteen ja otti hyvpyn nollille kun ei kuunnellut lainkaan. Sama on näkynyt myös treeneissä, että vähän haahuilee omiaan ja tekee puoliteholla. Niinpä ajattelin perua ensi viikonlopun kisan. Ehkä tässä on ollut nyt vähälle aikaa turhan paljon kaikkea, niin aloitetaan se meidän talviloma jo nyt. :) Itselläni alkaa koulussa aivan tappojakso, joten pakko senkin vuoksi vähentää viikonloppumenoja.

Marras-joulukuussa käydään Jyväskylä KV ja Voittaja pyörähtämässä ekaa kertaa valioluokassa ja samalla nähdään taas sisaruksia. Josko vaikka kasvattajaluokkakin saataisiin uusien näyttelysääntöjen myötä kasaan? ;P Mutta syksyä jatketaan treenaillen ja lenkkeillen.

1 kommentti:

  1. Saatte meiltä tällaisen tunnustuksen missä pitää kertoa 8 faktaa :) http://oivakoira.blogspot.com/2011/10/8-faktaa-tunnustus.html

    VastaaPoista

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.