torstai 4. elokuuta 2011

Valkoiset treenaa


Eilen käytiin seuran kentällä yhdessä Teijan ja valkoisten kanssa. Päivä oli jälleen lämmin ja koirat vetivät kielipitkällä koko treenit. Alkuun lämmiteltiin koiria BHn merkeissä, kun otimme Kamulle paikalla oloja häiriön alla. Se alkoi jo onnistua aika hyvin kun välillä vierestä luoksetuloja otti Jawa tai täti Netta. Sitten näytimme vielä Teijalle seuraamiskaavion joka BHssa olisi tulossa. Hyvin meni kuumuudesta huolimatta!

Lopuksi rakenneltiin pieni pyöritysrata joka tosiaan oli sellaista pyöritystä, ettei rataa oikein meinannut ulkoa muistaa. :D Kamu pomppi innoissaan ja katseli kummissaan kun minä möhlin ohjausta! Sitä odotellessa, että päästää oppia saamaan jollekkin hyvälle kouluttajalle!

Siinä sitten näytin Teijalle mitä ollaan Kamun kanssa harjoiteltu Avoimesta ja tuomio oli häneltä se, että "Ronja nyt alat vaan ilmottaa kokeeseen!" Ja sitten mä vähän rohkistuin ja ilmoitin kolmeen kokeeseen koira syksylle. Iik. Noh uusia haasteita päin! :------)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kommentoida blogissamme rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa lakiamme ja hyvää etikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta asiallisesti esitettynä.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle mahdollisuuksieni mukaan.