perjantai 19. maaliskuuta 2010

Uusia treenikavereita

Tänään mentiin Kamun kanssa piitkästä aikaa yhteistreeneihin (ollut Rautavaaran porukalla niin hiljaiset treenit, ettei mitään enää järjesty) ja saatiin muutamia uusia tuttavuuksia. Treenattiin siis pienellä porukalla yhdessä YK:n sähkön pihassa. Kamu oli intoa täynnä alkuun, kun pääsi "koirienilmoille" taas ja olisi halunnut tutustua kaikkiin uusiin kavereihin.

Aluksi otettiin vähän kontaktia koiriin ja leikitettiin patukalla ym. Sitten vuorossa paikallamakuu, joka tuntui Kamusta ensin hyvin haastavalta täällä häiriöiden alla, mutta suijui sitten kun vähä rauhoittui. Keskityin palkkaamaan penneliä nyt vain siitä, kun malttoi keskittyä ja ottaa emäntään kontaktia. Hienosti harjoiteltiin myös vähän seuraamista ja sitten luoksepäästävyyttä. Kamu nakotti kuin tatti, muiden käydessä tervehtimässä poikaa. Voi olla siis ylpeä! ;)

Lopuksi Teijan opastuksella aloiteltiin ruudun harjoittelu. Netta-täti näytti hienosti mallia, ja kohta meni jo siskonpoika perässä. Tosiaan aloitimme ihan vain sillä, että vein Kamun kanssa yhdessä kosketusalustalle namipalkan ja lähetin pojun viidestä metristä. Kas vain, koirahan säntäsi suorilta namin perään ja minä kimposin perään kehumaan lisää.
Sitten pari toistoa ja matkaa hieman pidemmäksi n.5-10m ja poika innostui vain loppua kohden enemmän. Ruutu jäi siis hautumaan nyt uutena asiana ja sen treenaamista jatketaan kotioloissa.

Mahtavaa porukkaa nämä Nurmeksen kennelkerholaiset, ei voi muuta sanoa. Kamu tykäsi ainakin yhtä paljon kuin minä! ;)

1 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Kuulostipa oikein kivoilta teidän treenit! Ja hauska ajatella, että siellä nyt Teija treenailee Nellin pennun kanssa! :-))) Maailma on pieni, niin se vaan on!